Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων επιλογής ωφελουμένων Δ’ ΚΥΚΛΟΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού & Καταπολέμησης της Ανεργίας στον κλάδο των Υποδομών» ΟΠΣ 5073449


Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού & Καταπολέμησης της Ανεργίας στον κλάδο των Υποδομών» ΟΠΣ 5073449, ολοκληρώθηκε η  διαδικασία ελέγχου υποβαλλόμενων αιτήσεων που ήταν ορθά συμπληρωμένες και κατατέθηκαν, έως 18/05/2023, με πλήρη  τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά στο πλαίσιο της πρόσκλησης.    

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Πράξη» και στο σημείο 6, «Διαδικασία επιλογής ωφελούμενων», ορίζεται ότι:

«Η ΚΕΕΕ θα προβεί σε σύνταξη και δημοσίευση του καταλόγου των αποτελεσμάτων. Για την έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις για τους ωφελούμενους έναρξη των ενεργειών του προγράμματος δύναται να πραγματοποιείται η επιλογή των ωφελούμενων τμηματικά (κύκλοι επιλογών).

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, συγκροτείται προσωρινός πίνακας επιτυχόντων  κατά φθίνουσα σειρά και απορριφθέντων 

Οι υποψήφιοι που απορρίφθηκαν, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ημέρα ανάρτησης του πίνακα. Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται με email στο apko05@ep-uhc.gr συνοδευόμενες από τον κωδικό της αίτησης (ΚΑΥΑΣ) καθώς και τον λόγο της ένστασής τους. Οι ενστάσεις θα τεθούν προς εξέταση, ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων και Αντιρρήσεων .

Footer Image